Netværket er skabt af en række uddannelsesinstitutioner for at styrke arbejdet med evaluering og kvalitet. Medlemmerne er primært erhvervsskoler herunder SOSU-skoler og skoler, der udbyder gymnasiale uddannelser.

ESB-netværket

  • bidrager til at igangsætte og styrke kvalitetsudvikling og kvalitetssikring af uddannelserne på medlemsskolerne gennem samarbejde og vidensdeling
  • medvirker til udvikling af en fælles evalueringskultur
  • støtter uddannelsesledelserne i deres funktioner/ opgaver inden for kvalitetsudvikling og opbygning af evalueringskulturer

ESB-netværkets medlemsskoler får adgang til:

  • de nyeste informationer fra ministeriet
  • koncepter og værktøjer udviklet i netværket
  • inspirerende temadage med aktuelle temaer
  • deltagelse i erfamøder hvor fælles refleksion og videndeling bidrager til udarbejdelse af kvalitetsforbedringsaktiviteter.

Netværket har tæt kontakt til ministerier, lederforeninger, EVA samt øvrige relevante foreninger og organisationer og inddrages ofte ved udvikling af vejledninger, datahåndtering og -bearbejdning mm.

Vil du vide mere om netværkets arbejde, så kontakt netværkets konsulent


Hvad siger medlemsskolerne om netværket:

ZBC:
I ESB-netværket får vi som skole inspiration og konkret sparring på vores kvalitetsarbejde.

Kold College:
Som ny og helt "grøn" kvalitetsmedarbejder, er ESB-netværket guld værd i forhold til at Identificere og definere kvalitetsområder og retningslinjer.
Information direkte fra "hestens mule" (STUK) og øvrige kompetente oplægsholdere på temamøderne samt super sparring fra de øvrige medlemsskoler i netværket.
Medlemskab kan varmt anbefales.

EUC Sjælland:
Som ny kvalitetsarbejder fik jeg hurtigt et netværk. Vi sidder oftest alene med kvalitetsarbejdet, og det viser sig, at vi tumler med de samme udfordringer.
Gennem ESB-netværket bliver vi opdateret på ny viden/lovgivning, og finder inspiration til , hvordan kvalitetsarbejdet kan gribes an på egen skole.